Cautare

62603 de rezultate pentru "carrefour sarbatoreste saptamana asiatica in magazinele din toata tara" (5.29 secunde)
Retailerul francez Carrefour a lansat recent, la Hotel Pullman din Capitala, o gama de produse sub o a doua marca proprie - numita Carreour, din care aproape jumatate fabricate in Romania.
Inca din 2001, de la intrarea pe piata din Romania, Carrefour s-a implicat intr-un numar mare de actiuni sociale, culturale, care vizeaza mediul inconjurator sau segmente defavorizate din populatie, diversificandu-si o data cu expansiunea sa, promotiile si ofertele speciale.
Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor sai o interfata interactiva de a face cumparaturi, cu totul deosebita pentru piata locala, doar in Mega Mall, totul in cadrul Campaniei Star Wars.
Carrefour Romania da startul Saptamanii Asiatice in toate hipermarkerturile din Romania. Timp de o saptamana, intre 29 ianuarie si 4 februarie, clientii Carrefour vor descoperi gusturile bucatariei asiatice si numeroase surprize si evenimente pentru intreaga familie.
Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila, disponibil incepand din aceasta saptamana in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara.
Joi, 20 februarie, Carrefour Romania lanseaza LES COSMETIQUES DESIGN PARIS, o gama de produse cosmetice si ingrijire personala creats de profesionisti din Franta si distribuita exclusiv in magazinele sale.
Carrefour Romania lanseaza joi, 15 mai, noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara vor gazdui prezentari de moda in ziua de vineri, 16 mai.
Cu o investitie de circa doua milioane de euro, Grupul Carrefour a deschis ieri primul supermarket din Craiova, Carrefour Market. "Comercializam aproximativ 5.500 de articole din categoria produse proaspete, legume, fructe, lactate, branzeturi, carne, mezeluri, dar si produse nonalimentare (detergenti, cosmetice si articole de uz casnic).
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national. Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr.
Carrefour Romania lanseaza astazi, 5 decembrie, aplicatia pentru telefoane mobile, oferind clientilor sai posibilitatea de a fi in permanenta la curent cu ultimele oferte si servicii ale magazinelor sale. Aplicatia Carrefour poate fi descarcata gratuit de pe Apple Store si ofera urmatoarele facilitati:
Tombola "Concurs desene Carrefour", editia Paste 2014 s-a desfasurat in perioada 10 - 31 III 2014, inclusiv in hypermarketurile Carrefour Militari, Carrefour Baneasa.
De la electrocasnice, mici si pana la solutii impotriva insectelor, marile magazine au taiat destul de mult din preturi, astfel incat, in minivacanta de 1 Mai, multi clienti sa le treaca pragul. Cele mai "tari" oferte se gasesc in cazul produselor electrice si electrocasnice.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat in regim de francizs, in Bucuresti: ... In acest moment, reteaua numara 59 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov si 49 in Bucuresti si Ilfov.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in regim de franciza: ... Burebista, in Bucuresti și Express str. Domneasca in orasul Galati.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu:
Presedintele Carrefour, Lars Olofsson, dezvaluie, intr-un interviu acordat presei franceze, elemente din strategia retailerului pe acest an. Lars Olofsson a explicat ca majorarile de pret care ar putea fi operate de producatorii de bunuri alimentare nu vor fi transferate decat partial in preturile din magazin.
Carrefour Romania a lansat recent noua colectie de vara TeX, brand distribuit exclusiv in reteaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara au gazduit prezentari de moda.
Grupul Carrefour deschide vineri al doilea supermarket din Bucuresti, Carrefour Market Chilia Veche, cu o suprafata de vanzare de 430 mp, care are 50 de angajati, a anuntat joi retailerul. ... Carrefour Market Chilia Veche comercializeaza 6.200 de produse: ... Aproximativ 1.000 de articole sunt marca proprie Carrefour.
Carrefour va detine si va opera un hipermarket de 12.000 m2 Centrul comercial va avea in total 70.000 m2 de spatiu total inchiriabil cu 200 de magazine Investitie in valoare de 180 milioane euro Deschidere programată
Colectia se adreseaza intregii familii si propune solutii la moda pentru intoarcerea la birou, iesiri in oras sau petrecerea timpului liber.
google-analytics.com